arik.fi / Projektit / Pelit

Speed

Julkaistu 1997 / Päivitetty 24.11.1997

Kuvaus

Speed on kirjoitusnopeustesti. Tehtäväsi on kirjoittaa minuutin aikana niin monta tekstinpätkää kuin ehdit. Tekstit täytyy kirjoittaa täsmälleen oikein, isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitystä. Kirjoitettavan tekstin ylä- ja alapuolella näkyy sininen viiva kirjoitettujen kirjainten kohdalla, mikäli ne ovat oikein. Väärän kirjaimen kohdalla tämä viiva on punainen ja välkkyy. Lisäksi kirjoittamasi kirjain näkyy tällöin punaisella pohjalla. Väärin kirjoitetut tekstit kannattaa monissa tapauksissa korjata, sillä väärin kirjoitetuista kirjaimista menetät 5 pistettä. Jokainen korjattu kirjain kuitenkin vähentää 3 pistettä, joten jos et heti huomaa virhettä, ei sitä enää kannata korjata.

Lisää omia sanoja/lauseita voit lisätä words.dat -tiedostoon. Huomioi kuitenkin, että liian pitkät rivit estävät pelin käynnistymisen, eikä peli tue Windowsin ääkkösiä, pelkästään DOSin.

Tietoja ohjelmasta

Peli vaatii DOS:in. Nykykoneissa pyörittäminen onnistuu DOSBoxilla. En ota mitään vastuuta ohjelman mahdollisesti aiheuttamista vahingoista; kukin käyttää ohjelmaa omalla vastuullaan.

Copyright © AriK

Lataa

Speed v2.0 1997-11-24 (MS-DOS 6.2)

Kommentit

Nimi

Kommentti

Kirjoita ilman välimerkkejä: e.n, o.l.e, r.o.b.o.t.t.i!

Admin

Käyttäjätunnus

Salasana